Takipte Kalalım! :)

18 Şubat 2012 Cumartesi

Grammy'lerde En Kötü ve En Güzel Giyinen Ünlüler!

Ödül töreninde şıklık yarışı! En iyi giyinen ve en kötü giyinene bakalım. ;)


En iyi giyinen: Taylor Swift




Altın sarısı elbisesiyle çok dikkatimi çekti. Gerçekten muhteşem bir elbise. Taylor, onun içinde bir kuğu gibi durmuş. Güzel makyajı ve takılarıyla elbisesini tamamlamış. Sanki bir çantası olsa daha iyi olurdu. Ama yinede harika olmuş. Saçının rengi ve elbisesinin uyumu da hoşuma gitmedi değil :) Bu yüzden bence en şık:
TAYLOR!


En kötü giyinen: Nicki Minaj


Dünyada en son giyilebilecek kıayfetlerden biri. Bence çok kötü. Cenaze töreninde bile giymezdim. Sanki kiliseye gidiyor gibi giyinmiş. Kırmızı elbisesi onu çok kilolu göstermiş. Ve elbisenin ortasındaki siyah işleme elbiseyi daha da kötü yapmış. Üst kısma gelirsek, kat kat olması oraya bir atkı görünümü vermiş. Sanki 3-4 atkıyı birlikte takmış gibi. Ben hiç beğenmedim bence gecenin en kötüsü.


En iyi giyinen: Kate Beckinsale

                                                                           

O şirin suratıyla bu elbisenin içine çok yakışmamış mı? Elbisesi harika yandaki siyah kurdele detayı elbiseye hoş bir hava katmış. Drapeler ise kusursuz vücudunu desteklemiş ve elbiseyi sade olmaktan kurtarmış. Siyah detay ile takımladığı siyah ayakkabısı çok hoş durmuş. Arkaya sakladığı çantası ise elbise ile aynı renk ve şıklıkta.


En kötü giyinen: Amber Rose


Amber! Ne yaptın böyle. 2 yada 3 numara olduğunu sandığım saçlarına puanım 0! Tırnaklarına da aynı şekilde. Gögüs kısmın büyük olduğundan bu elbise sana hiç yakışmamış. Aksesuarların da uymamış. Amber bu gecenin en kötülerinden birisin. Hemen değiştir o elbiseyi.


En kötü giyinen: Fergie


Fergie. Çok berbatsın. O transparan elbisenden belli olan siyah iç çamaşırların seni yerin 7 kat altına düşürdü. O küçük çantana diyecek bir şeyim yok. Tırnakların seni ele verdi. Saçın hoş fakat elbisen ve içinden gözüken çamaşırına puanım 0! Çok kötü olmuşsun. 


En kötü giyinen: Jessie J


Lady Gaga tarzında çılgın olduğunu biliyoruz. Ama bu elbise sana hiç yakışmamış. Tıpkı bir disco topuna benzemişsin. Elindeki çantanın ne olduğu bile belli değilken, kakülün takma saç gibi gözükmüş. Küpelerin ise hiç bir şeyle alakası olmayan harika küpeler.



En iyi giyinen: Paris Hilton


Ooo! Gecenin Cleopatra'sı seni arıyorduk. Harika olmuşsun. Çok zarif gözüküyorsun. Bembeyaz elbisen ve sen sanki bir takımsınız. Ayakkabılarını çok merak ettim. Ama bir çantaya gerek duymaman iyi bir seçim. Saçının modeli ise harika olmuş. Benden tam not :)



En kötü giyinen: Robyn



Aooo! Buda ne? Elibisenin üstü günlük giyilebilecek bir şey. Arkası berbat olmuş. Ayakkabıların çok ama çok kötü. Robyn kısacası çok çirkin olmuşsun.




Güzeller kötüler hepsi birer insanlar. Ama bazıları var ki sanki bir uzaylı gibi giyinmişler :) Ama ben en çok Taylor'u beğendim ya siz?                                                     
                                                                           



Blogger, Lia

Hiç yorum yok: