Takipte Kalalım! :)

13 Ocak 2011 Perşembe

Ben dayanamıyorum yarışma yapmadan hadiiii katılımlar bol olsun!

Arkadaşlar biri beni durdursun!Hemen bir yarışma daha yaptım ve bu sefer...İşte veridiklerim canlarım:.::)Bu bardak'da karikatür olacak tabiki.Bardağınız önce siyah duracak.Kahve içerkende bir sıcak su ile hemen karikatür beyazlaşarak ortaya çıkacak.Ve sizde gülmekten içemeyeceksiniz...Hadi bakalım...

 
Buradaki resimlere aldırmayın burada ben ve dedem var beni az çok görüyorsunuz ama bir daha asla!:)Nese katılmak için yapmanız gerekenler çok basit canlarım benim işte şartlarım:

  1. Sadece belki yarışmalardan haberdar olmak için beni takip ederseniz...
  2. Blogunuz olmak zorunda değil ama bana blogunuzun adresini bırakırsanız bende girip kontrol ederim.Yani demeye çalışıyorum ki blogunuz var ise(yoksa facebook'ta yayınlayabilirsiniz)kampanyamı duyurup,blogum hakında olmulu-olumsuz eleştirilerinizi yazarsanız çok çok sevinirim.
  3. Veeee sadece küçük bir sorum var onu cevaplayabilirseniz sevinirim:Sorum şu Google kaç yaşına girdi?
  4. Sadece şartlarımı uygular iseniz ve tabiki tam adınızı ve doğru bir e-mail adresinizi yorum olarak bırakırsanız çok çok sevinirim.
  5. Yorumunuzu fazla konu dışına çıkmayarak ve kısa-öz olarak yazarsanız sevinirim.
Hepinize bol bol şanslar diliyorum renk değiştiren kupayı kazanmak için son tarihim: 16 Ocak olacak arkadaşlar.Sonuçlar 17 Ocakta açıklanacak.
          

                dip not:20 Ocak'tan sonraki katılımlar yarışmaya alınmayacaktır!Çok fazla zaman veremediğim için üzgünüm arkadaşlar!

2 yorum:

Lia dedi ki...

arkadaşlar cevap istiyorum!!!cevap vermeden yorum yazıyorsunuz sadece 3 kişi katılabilmiş allah allah yha!anladınız mı CEVAP!

Unknown dedi ki...

3 kişi oldugu için sonuç olmayacak mı:(