Takipte Kalalım! :)

16 Ocak 2011 Pazar

Pınar Su Yaşam Pınarım | İçinde Yaşam Var...

Tüm dünyada doğal su kaynakları hızla kirlenir ve tükenirken, ülkemizin atıl durumdaki kaynaklarını değerlendirerek, Türkiye’nin ilk ambalajlı doğal kaynak suyunu tüketicisine sunan Pınar, bugün Madran, Çamlıca ve Toros kaynaklarından elde ettiği doğal mineralli suları, Pınar Yaşam Pınarım markası ile Türkiye’de ve ihracat yaptığı ülkelerde tüketicinin beğenisine sunmaktadır.
1984 yılında Türkiye’nin ilk geri dönüşümsüz ambalajda şişelenmiş kaynak suyu tesislerinin temelini atan Pınar Su, tesislerinde dünyadaki en son teknolojileri kullanmakta ve sahip olduğu güçlü alt yapı ile teknolojik gelişmeleri sürekli takip etmektedir. Havası sürekli temizlenen ve dışarıdan hava girişi engellenen dolum odasında, el değmeden dolum yapan Pınar Su, suyu kaynaktan doluma üretimin her aşamasında fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik testlerden geçirmektedir.
TSE’ye uygunluk belgelerine de sahip her üç tesisimizde üretimini gerçekleştirdiğimiz sular, Sağlık Bakanlığı’na yapılan başvurular üzerine yapılan uzun ve detaylı incelemeler sonucunda “Doğal Mineralli Su” ruhsatı almaya hak kazanmıştır.
World Map

Hiç yorum yok: