Takipte Kalalım! :)

2 Şubat 2011 Çarşamba

Haber Elimizde Arkadaşlar...

Defne Joy Foster dün gece vefat etti. Ünlü sunucu ve Yok Böyle Dans yarışmacısı Defne Joy Foster an, ölümü ile herkezi şoke etti..Arkadaşının evinde ölü bulundu. Otopsi için ünlü oyuncu ve sunucu Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.. Ben Defne'nin ölümüne hala inanamıyorum. Gerçekten daha 3 gün önce Yok Böyle Dans Aadlı programda onu gördüm ve çok eğlenceli bir insandı...O bizim sihirli annem'deki neşeli edamız, Can Kılıç'ın (çocuğunun) biricik annesiydi. Yok böyle dans yarışmasına neşe katıyor herkesi heyecanlandırıyordu.. Ölümü ile herkes şaştı..Defne'nin ölümü Yok Böyle Dans ve Yetenek Sizsiniz yarışmasının iptaline neden oldu.. 




Caddebostan'daki evden alınarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan cenaze, buradaki işlemlerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Defne Joy Foster'in ölüm sebebi, yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

Hayatı;
Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulunda okumuştur. 2008'de İlker Yasin Solmaz ile evlenmiş ve bu evlilikten 13 Haziran 2009'da Can Kılıç adında bir oğlu olmuştur. 2 Şubat 2011 tarihinde Caddebostan'daki evinde ölü bulunmuştur, ölüm nedeni araştırılmaktadır

Annesi Türk, babası Amerikalı olan Foster, 3 yıl önce evlenmiş ve bir oğlu
olmuştu. İlk olarak Kral TV'de DJ olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Foster, ''Ruhsar'', ''Beyaz Yalanlar'', ''Sihirli Annem'', ''Selena'', ''Hayal ve Gerçek'' gibidizilerde de rol almıştı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

defnenin ölümüne çok üzüldüm,özellikle küçücük oğlu açısından..annesiz kaldı bebiş:(
allah yakınlarına sabır versin..ölümü bence şaibeli..