Takipte Kalalım! :)

25 Mayıs 2011 Çarşamba

Dekorasyonda Sadelik

Ev dekorasyonu’nda dikkat edilmesi gereken önemli noktalardan bir tanesi de abartıya kaçmamaktır.
Çok sade tasarlanmış ve uygulanmış dekorasyon bile çok ince ayrıntılarla hareketli bir hale gelir. Eğer ki, mekanınızda bu tür sade bir dekorasyon modeli düşünüyorsanız renkleri doğru kullanmanız gerekmektedir.
Odamda sade bir dekorasyon istiyorum ama sadeliğin yanında enerjikte bir ortam oluşsun diyenlerden misiniz? O zaman siyah ve beyaz renklerinin yanında sarı ve sarı tonlarını kullanabilirsiniz. Limon yeşili ve sarı tonları size bu hissi verecektir. Ayrıca bej ve gri tonları da sade bir görüntü yakalamanıza yardımcı olacaktır.
Minimalist Dekorasyon
Tabi bütün iş renklerde bitmiyor. Renkleri tamamlayıcı olarak bazı dekoratif ürünler de kullanabilirsiniz. Şuan moda olan koltuk takımları üzerinde bulunan büyük büyük yastıklar, vazolar, odanıza bahar gelmiş hissini verebilecek çeşit çeşit çiçekler. Bütün bunlar da odanızda sade ve enerjik bir ortam yakalamanıza yardımcı olacaktır.
Bütün bunları yapmak için çok fazla bir bedel ödemenize de gerek kalmayacaktır. Çok para harcamadan sade aksesuarlar sayesinde evinizi huzurlu bir ortam haline getirebilirsiniz.

Hiç yorum yok: