Takipte Kalalım! :)

24 Ağustos 2011 Çarşamba

Blogger, N'Lerini seçiyor...

  Beklediğimiz gün geldi. Blogger N'lerini seçmeye başlıyor.Bir önceki yazımda da belirttiğim gibi ( Bkz. Yazı ) mim şeklinde hareket edeceğiz. Anket yaparak Blogger'ları bi yerde toplamaktansa mim yapıp herkesten bi şeyler olsun istedim. Böylece daha fazla blogger tanıyıp, daha fazla blog takip edebiliriz. Kim bilir belki de hiç bilmediğimiz blogları zevkle okuyacağız. Kategorileri belirlemek için sizden yardım istedim. Hep birlikte bir şeyler ortaya çıkarabiliriz diye düşündüm ama beklediğim yorumlar malesef gelmedi. Her neyse biz önümüze bakalım. Şimdi sistemin nasıl işleyeceği hakkında kısa bi bilgi vereyim. Mim'in ne olduğunu hepimiz biliyoruz zaten. Yazıları yazarken dikkat etmenizi istediğim bazı hususlar var. Yazının başlığı " Blogger N'lerini seçiyor ! "şeklinde olmalı.. Bir bütün halinde ilerlemeliyiz. Her kategori için en fazla 3 kişi yazabilirsiniz..  (Sadece bir kategori için 5 tane yazma hakkınız var. Çoğumuzun blog açmasına sebep olan şey, kendimizi anlatmak.) Tabi ki sırasıyla olmalı.. Çok fazla okunan bir Blogger olmadığımdan pek kimseyi haberdar edemedim. Bu yüzden kategoriler yetersiz kalmış olabilir. Bunun için ekstradan 1 kategori daha ekleyip, seçiminizi yapabilirsiniz. Kategori açarken tercihinizi mümkünse en zeki, en güzel, en akıllı gibi şeylerden yana kullanmayın. Tamam birbirinizi tanıyor olabilirsiniz. Ama burda genel bi seçimden bahsediyoruz ve birbirimizi sadece yazılarımızdan tanıyoruz. Yazılardan yola çıkarak sonuca varabileceğimiz kategoriler olmalı. (Kişileri rencide edecek, küçümseyecek türden kategorilere kesinlikle yer vermeyin.)  Aynı kişiyi birden fazla kategoriye yazabilirsiniz. Mim yazılarınız kesinlikle okunacaktır. Yazılarınız okunduğuna dair yorum bırakılacaktır. Bir gün içerisinde yazılarınıza yorum gelmezse mail atarak haber verirseniz en doğru sonucu elde etmiş oluruz. (birinceses@gmail.com) Eee hadi başlayalım :)
                                                                         *alıntıdır* Bir İnce Ses'den .D                                              


 En İyi Tasarıma Sahip Blogger: French Oje, Makyaj Güncem, Turkuaz, Bir İnce Ses
En Güncel Blogger: Sevda'nın Dünyası, Fashion By Zeto, MODAVESAİRE
En Meraklı Blogger: Porti'nin Dünyası
En Çok Gezen Blogger: Modafobik, Ella
En Çok Bilgilendiren Blogger: Deepbeauty, my beautiful cook book
En Çok Eleştiren Blogger: Kimsecikler :)
En Çok Kendini Anlatan Blogger: Lazanya, Pucca, Ezgi'nin Günlüğü
En Akıcı Yazan Blogger: Modafobik, Bir Demet Moda


Birde bir şey daha söylemek istiyorum.. Bu belirlediklerime olabildiğince MİM yapıp yayınlamaya çalışacağım... :) E-MAİL ADRESİNİZİ KONTROL EDİNİZ!






 Her türlü soru, istek ve şikayetlerinizi lianinaynasi@gmail.com adresine mail olarak atabilirsiniz. Ayrıca soru sormak için yine mail adresimi, kısa yorumlarınız için de Twetter'ımı kullanabilirsiniz. Mim ay sonuna kadar devam edecek ve bayramın ilk günü Blogger N'lerini seçmiş olacak. (Bu kısmı yazdığınız yazıların altına kopyalarsanız çok memnun olurum.) 


Blogger, Lia

1 yorum:

sevda s. dedi ki...

Teşekkürler Lia'cım :)