Takipte Kalalım! :)

19 Ağustos 2011 Cuma

Elle'de indirim rüzgarı esiyor...



2kadin.com >> Moda

Elle'de yüzde 70 indirim
ELLE, sezon koleksiyonunu yüzde 70 indirim avantajıyla sunuyor.

ELLE, babetlerden oxford’lara, espadril’den flamenko’ya, sandaletlerden platformlara uzanan geniş seçenekli bir İlkbahar-Yaz Koleksiyonu sunuyor.

ELLE’in, 2011 yaz babet koleksiyonu rengarenk! Pudra pembe, bej ve vizon gibi pastel, nar çiçeği kırmızısı, neon sarı, yeşil ve elektrik mavisi gibi enerji veren, klasik şıklık yaratan siyah-beyaz renklerindeki babetler gökkuşağı etkisi yaratıyor.

Maskülen şıklık yaratan Oxford ayakkabılar, alışılmış siyah beyaz kombinlerinden canlı sarılara, pembe ve lacivertlere uzanan geniş renk yelpazesi sunuyor.

Dali’nin dünyaya yaydığı İspanyol espadrilleri ile bohem ruhunu yaşatan ELLE, flamenko koleksiyonundaki yelpaze desenli modelleriyle de flamenko ateşini sokaklara taşımaya devam ediyor. ELLE sandalet koleksiyonundaki çiçekli ve taşlı parmak arası modeller, topuklu ve dolgu topuk sandaletler de giyenleri mutlu ediyor…

Yaz gecelerinde rahat rahat eğlenmek isteyenler için de platform koleksiyonu ideal. Koleksiyon, düğün ve mezuniyetler için de bir çok renk ve model seçeneği içeriyor.

Her ne kadar bu yaz neon renklerin yazı olsa da, ELLE iflah olmaz romantikler için pudranın en güzel tonlarından vazgeçmedi. Açık pembe, kırık beyaz ve kum tonlarıyla içinizdeki romantiği ELLE’de yakalayacaksınız...

Siz de çantam olmadan asla! diyenlerdenseniz, ELLE’in yaz koleksiyonu tam size göre... Sezonun hiti narçiçeği, vizon, yazın vazgeçilmezi beyaz, her şeyle kullanabileceğiniz çok renkli modeller ve klasik portföyler bu yaz ELLE’de.


Blogger, Lia

Hiç yorum yok: