Takipte Kalalım! :)

14 Ocak 2011 Cuma

Oleyyy!

Victoria Secret!Çok severim şarkılarını da defilelerini de hatta şimdi yayınlayacağım bikinilerini de çok beğeniyorum:))Hadi bir bakalım hepsi muhteşem..Hemde 2011 koleksiyonu nasıl yaptılarsa 14 günde artık:))

Altın rengi!Ben çok beğenirim altın rengini.Bence çok yakışıyor giyen insana!Tabii giyen kişi Mia kadar zayıfsa ve ya bu kız kadar:))
Benim desenim ayrıca çok sinir oldum altına altın rengi ayakkabı giymiş yha!Sinir!Ama desen çok şık leopar desenine bayılırım!!Ayy içine düşcem şimdi bende istiyorum bundan!




Oooo model süper yha!Ve siyahla da üstteki parıltılar da çok yakışmı değil mi ama!!
Ayy taşalr çok yakışmış!Eeee bu tabi güzel olur bikiniler Victoria Secret'ten...



Pembe ve siyah çok güzel uyuyor değil mi ya!
Kıss bunu sen giymiycen Sertab Erener giycek RENGAREK ile...:D



Beyaz ve pullar mı?Bilmem bence çok güzel olmamış ama değil mi?


Morla renklerin karışımı da harika değil ama bir öncekinden çok daha güzel:D
Victoria marka ama bence harika yani zaten harika olur..Mavi ve sarı ipler harika uyumlu olmuş...



İpsizleri hiç sevmem ama siyaha mor puantiye iyi ve hoş gözükmüş...
Renkler uymamış fakat bence güzel olmuş tasarım...
Victoria's Secret 2011 Yaz Bikini/Plaj Koleksiyonu ile içimizi ısıttı, sıcacık olduk ve denize girmek istiyoruuuz diyebiliriz.
 Henüz kış aylarını yaşadığımız şu zamanlarda Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr ve dünyalar güzeli Candice Swanepoel yazı bizlere getirdi...
Koleksiyon oldukça renkli yazın tüm canlı gökkuşağı renkleri hakim ve bir kaç sezondur bizi hiç bırakmayan hayvan desenleri leoparlar, pitonlar 2011 plaj modasındada bizlerle ile olacak, koleksiyonları incelerken Victoria's Secret küçük göğüslüler için iri desenlerde ve farklı kalıplarda bikiniler tasarlamış iyice incelemekte yarar var...



Hiç yorum yok: