Takipte Kalalım! :)

25 Mayıs 2011 Çarşamba

Dar Alanlari Genis Gostermek Icin

Evinizin çok büyük olmaması sizi rahatsız mı ediyor? Bir sürü eşya arasında rahat rahat hareket edemiyormusunuz? Dekorasyonunuz da yapacağınız bir kaç küçük değişiklikle evinizde ki dar alanları daha keyifli ortamlara dönüştürebilirsiniz.
Evinizde kullandığınız mobilyaların renginden, evinizin ışıklarına kadar herşey evinizi daha geniş göstermeye yarayabilir. Örneğin eğer duvarlarınızda pastel, yeşil gibi açık ve yansımalı renkleri kullanmanız evinizin daha ferah,aydınlık ve geniş gözükmesine yardımcı olacaktır. Duvar kağıdı kullanmayı tercih diyorsanızda bunlarda iri desenler tercih etmek yerine düz renkleri kullanabilirsiniz.
Kucuk Ev Dekorasyonu Kucuk Ev Dekorasyonu
Mobilya seçiminizde de aynı şekilde çok büyük olanları tercih etmektense daha şık ve küçük olanları, belkide birden çok işleve sahip mobilyaları seçmelisiniz. Aynı şekilde evinize giren gün ışığınıda akıllıca kullanmalısınız. Mobilyalarınızı bu ışığa göre düzenlerseniz emin olun eviniz olduğundan çok daha ferah gözükecektir. Gereksiz eşyaları ortalıktan kaldırın bu evinizde ki boş alanı gereksiz yere dolduracaktır. Bunlardan kurtulun.
Yatak odanızda ki gereksiz eşyalardan kurtulmak bu oda da kendinize geniş bir yer açmanızı sağlayabilir.

2 yorum:

Gezi/yorum... dedi ki...

Çok güzel pratik bilgiler güzel bir blog hazırlamıssın tebrik ederim..

KUMRAL28 dedi ki...

çok güzel bilgiler vermişşin tebrik ederim