Takipte Kalalım! :)

25 Mayıs 2011 Çarşamba

Mutfağınızı Renklendirin!

İnsanların kendilerini iyi hissetmek adına yaptıkları bir çok şey vardır. Günümüzde firmalar yavaş yavaş stresle yüklenen insanların rahatlamaya yönelik ihtiyaçlarını giderecek ürünler üzerinde yoğunlaşmaya başlamaktadırlar.  Bu yönelimler ise özellikle ev hanımlarını mutluluktan uçuracak cinsten.
Ev hanımları günlerinin büyük bir bölümünü evin temizliği ve akşam yemeğinin hazırlanması gibi zevkli, bir o kadar da sıkıcı işlerle geçirmektedirler.  Ancak çok küçük yatırımlar yaparak, mutfağınızı o kasvetli, ağır havadan kurtarabilir, oldukça eğlenceli bir mekan haline getirebilirsiniz.
farkli ve eglenceli mutfak gerecleri
İşe fincanlardan ve kaşıklardan başlayın. Üstlerinde kimi zaman karikatürlerin, kimi zaman fıkraların, kimi zaman burçların ve kimi zaman da dilediğimiz resimlerin bulunduğu kupalar ile kendinize eğlenceli bir ortam yaratmaktalar.
Kaşık koyacağı, şekerlik, tuzluk, salça kavanozu gibi ürünlerinizi mümkün olduğunca eğlenceli malzemelerin olduğu bölümlerden seçmeye çalışın. Tahta kaşıklarınızı yerleştirirken baktığınız sevimli bir kangruyu hayal etsenize, bir düşünün ne kadar eğlenceli ve sevimli olacağını, sizi psikolojik açıdan ne kadar rahatlatacağını.

Hiç yorum yok: