Takipte Kalalım! :)

25 Mayıs 2011 Çarşamba

Yaratıcılığınızı Kullanın

Evinin herkesten farklı ve klasiğin dışında olmasını isteyen bayanların sayısı gün geçtikçe artmakta, firmaların konseptleri bu yönde ilerlemekte ancak artan bayan sayısına istinaden biraz yetersiz kalmaktadır. Böyle durumlarda en pratik çözüm ise bayanların kendi üretimleri olan farklı dekorasyon malzemeleri kullanmalarıdır ki biraz düşündüğünüzde oldukça ilginç ürünler ortaya koyabilirsiniz.
Dekoratif Vazo Örneği
Yakınlarınızdaki bir camcıya giderek size küçük ve farklı şekillerde camların kenarlarını zımparalayarak güvenli hale getirmesini ve ortalarına birer delik açmasını isteyin. Cüzi bir ücret karşılığı elindeki kırık dökük, irili ufaklı camları böyle bir işte değerlendirmeyecek cam satıcısı olacağını sanmıyoruz. Sonra küçük boncuklar satan dükkanlardan birisine girerek birbirine uyumlu renklerdeki boncuklardan bol miktarda alın. Bunların üzerine yerleştirmek için misina ile şeffaf bir görüntü yaratabilir ya da siyah iplik kullanarak gölgeli bir hava yaratabilirsiniz. Camları ve boncukları karışık bir düzende misina ile bağlayın ve misinaların ucuna perde tokası ekleyin. Yeni ve ışıl ışık perdenizle mutluluklar.
Yahut üstüne çeşitli renklerde cam boyası ile arasında boşluklar bıraktığınız cam vazonuzun içine küçük ve güzel kokulu bir mum koyup yakarak akşamları oldukça hoş bir ortam yaratabilirsiniz

Hiç yorum yok: